Nyhet

Madonna: - Dette er en form for terrorisme

Sterke ord om albumlekkasje.

Madonna gir ut sitt neste album i 2015, men deler av albumet har blitt lekket, til hennes store forargelse. På hennes Instagram-profil utrykte hun at lekkasjen er "kunstnerisk voldekt" og "en form for terrorisme".

Hele teksten hun la ut på Instagram lyder slik:

"Det er kunstnerisk voldekt. Dette er tidligere lekka demoer, den ene halvdelen ligger ikke engang på det nye albumet, og den andre har endret seg og har blitt videreutviklet. Dette er en form for terrorisme Wtf. Hvorfor vil folk ødelegge en kunstnerisk prosess? Hforfor Stjele? Hvorfor ikke gi meg en muliget til å avslutte og gi dere mitt beste"

Det er ikke første gang Madonna uttaller seg om saken på Instagram. I en annen post takket hun fansen for å ikke lytte til de uferdige sangene:

"Takk for at dere ikke lytter. Takk for deres lojalitet. Takk for at dere venter, og hvis dere har hørt den skal dere vite at dette er uferdige demoer som har blitt stjelt for lenge siden, og de er ikke klare for å bli presentert for verden", skriver hun.

Det kommende album fra Madonna udkommer i løbet af næste år og har eftersigende enten titlen "Iconic" eller "Unapologetic Bitch".

Det nye albumet som kommer i løpet av neste år skal ettersigende hete enten Iconic eller Unapologetic Bitch.

ANNONCE