Nyhet

Her kan du oppleve Highasakite i 2015

Spiller kun én konsert i hovedstaden neste år.

Highasakite (bildet) har hatt et massivt år i 2014. Deres andre studioalbum, Silent Treatment, har fått strålende kritikk, og de har solgt ut konserter landet over i tillegg til å opptre på noen av de største festivalene.

Tidligere i dag kunne vi avsløre at Silent Treatment topper GAFFAs kåring av årets beste norske album, og i går kom nyheten om at albumet var det norske albumet som er strømmet mest gjennom musikktjenesten WiMP i 2014.

Etter heftig turnévirksomhet det siste året er det ingen tvil om at det sikkert blir godt for bandet å ta en velfortjent konsertpause. Men det blir likevel én mulighet til å oppleve Highasakite på scenen i hovedstaden også i 2015.

I en pressemelding fra bandet er det klart at deres eneste konsert i Oslo neste år vil finne sted på Sentrum Scene 30. april.

— Oslo er noe helt spesielt for oss. Den varmen og energien vi får av å spille hjemme er fantastisk. Vi har aldri spilt på Sentrum Scene, men elsker scenen. Vi gleder oss, skriver bandet videre.

Det ordinære billettsalget til konserten starter allerede lørdag kl 09.00, og du finner som alltid billettene dine på GAFFA LIVE.

ANNONCE