Nyhet

Aurora Aksnes følger opp debutsingelen

Endelig ny musikk fra det unge talentet. Hør 'Under Stars' her!

Aurora Aksnes (bildet) har fått mye oppmerksomhet i år etter slippet av debutsingelen Awakening, og påfølgende festivalopptredener. Hun er spådd å slå igjennom for alvor i 2015, og hva er vel bedre enn å følge opp med en minst like sterk singel nå som året nærmer seg over?

I går kveld hadde hennes nye låt Under Stars eksklusiv europapremiere på nettstedet Crack In The Road. Låten er også ute på streamingtjenester som Spotify fra i dag av.

— Den handler om oss. Om alle menneskene vi har mistet og hvordan vi takler det tapet. Skyldfølelsen over å fremdeles være i live mens de er borte, og håpet om at de bare sover, at de fremdeles drømmer under stjernene, sier Aurora til nettstedet i forbindelse med premieren.


Det unge talentet har hatt et lovende år, og spilte nylig flere konserter under den store showcasefestivalen CMJ i New York. I neste måned er hun også en del av programmet under Eurosonic i Nederland, som regnes som et særdeles viktig utstillingsvindu mot den europeiske musikkbransjen.

Du kan høre Under Stars her:


ANNONCE