Nyhet

Vil du spille på by:Larm?

Nå er tiden kommet for å sende inn musikk til juryen dersom du drømmer om en artistkarriere.

by:Larm begynner sakte men sikkert å dra seg ut av sommerdvalen, og artistregistreringen er dermed offisielt åpnet. Artister fra hele Norden kan registrere seg og sende inn demoer for å bli vurdert av juryen i oktober. Da velges nemlig neste kull med Juryens utvalgte ut.

Vanligvis er det femten relativt uetablerte artister som får spille på festivalen gjennom denne ordningen, og by:Larm skriver i en pressemelding at de fikk inn over 1.200 demoer før årets utgave av festivalen.

— Sender du inn en demo nå, kan du ende opp med stå på scenen foran hundrevis av publikummere om et halvt år. Juryens Utvalgte er gjerne ukjente for folk flest når de blir booket til by:Larm, så det å spille to konserter på en stor showcasefestival er en uvurderlig sjanse til å vise seg frem. Å spille på by:Larm kan være et springbrett videre, noe artister som Aurora Aksnes og Nico & Vinz er gode eksempler på. Jeg oppfordrer alle ambisiøse musikere til å gripe sjansen, sier by:Larms pressesjef Celine Ryel.

Dersom du tror du eller bandet ditt kan være de neste som slår igjennom på den årlige bransjefestivalen, kan du registrere deg her.

by:Larm 2015 går av stabelen 4. - 7. mars.

ANNONCE