Nyhet

Flere artister til Piknik i Parken

Nå er programmet til festivalen klart. Se hvem som spiller når her.

Det endelig programmet til Piknik i Parken-festivalen er klart, og i den forbindelse er flere artister bekreftet til festivalen.

Fra før er kritikerroste John GrantSusanne Sundfør, Daughter, Siri Nilsen og Lissie blant artistene som skal spille på den nystartede festivalen.

Og nå er ytterligere fire tilføyet plakaten: Nils BeckEgil OlsenNo 4 og Psyence Fiction (bildet).


Da Psyence Fiction (daværende iampsyencefiction) spilte på by:Larm tidligere i år, var vi mektig imponerte. Vår anmelder tildelte konserten fem stjerner og skrev blant annet dette:

– Kort sagt er det snakk om usedvanlig god vokalist omgitt av et aldri så lite stjernelag, og i kveld overbevist alle parter som rådyktige livemusikanter. Iampsyencefiction låter som en drøm i konsertformat, også når de er forsøkskaniner i P3-låven på Youngstorget, som aller første post på by:Larms svimlende store konsertprogram. Til tross for bandnavnet, og Johansens etter sigende store personlige fascinasjon for verdensrommet, høres musikken igrunnen hverken futuristisk eller svevende ut. Det låter bare jordnært og emosjonelt, og som sabla godt alternativrock-håndverk. Eller som et norsk The National møter Interpol med innestemme, om du vil.

Les hele anmeldelsen her.


Festivalen arrangeres ved Vigeland-museet i Oslo over to dager, 30. og 31. august. Se det komplette programmet her.

Les mer om Piknik i Parken i GAFFAs Festivalguide.

ANNONCE