Nyhet

Stjerne-DJ til Jugendfest

Festen er spikret når David Guetta spiller sin eneste konsert på norsk jord for i år.

David Guetta kommer til Jugendfest og Color Line Stadion fredag den 22. august. Jugendfest, som finner sted i Ålesund, har dermed huket inn sin største artist noensinne siden festivalens opprinnelse i 2008.

Den franske DJen og produsenten befinner seg stadig på listen over verdens best betale DJs og debuterte allerede på midten av 1980-tallet, mens hans virkelig store gjennombrudd først skjedde i nyere tid, hvor han også har markert seg med sitt samarbeid med et solid knippe artister som Rihanna, Kelly Rowland og Nicki Minaj.

Hans siste album kom i september 2011 under navnet Nothing But The Beat og i senere tid har en utvidet versjon, Nothing But The Beat 2.0, også ankommet butikkene. GAFFAs anmelder kalte albumet nok et mainstream-utspill:


– Tre av albumets låter – Where Them Girls At, Sweat og Little Bad Girl – har allerede fått seg en snurr som singler og følgelig blitt gigantiske hits, men dessverre stopper det litt opp der. Bortsett fra Titanium – som sammen med Where Them Girls At utgjør albumets beste låter – er det ikke umiddelbart materiale til flere hits av samme kaliber som tidligere. Det finnes ingen desiderte bomskudd, og albumet vil nok kaste flere singler av seg i kraft av den støtten Guetta får fra både DJ-er og radiostasjoner, som utvilsomt vil jobbe for albumet. Men like store hits som de tidligere slagerne, er det nok ikke snakk om her.

Guetta skal etter planen slippe nytt album i august. Opptredenen under Jugendfest vil blir den eneste den franske DJen skal gjøre på norsk jord i år.

Jugendfest går av stabelen 22. og 23. august i vakre Ålesund, hvor også Highasakite, Kvelertak, Nico&Vinz, Veronica Maggio, Klingande og Icona Pop er blant de bekreftede artistene.


ANNONCE