Nyhet

Oscarsborg akustiske kompletterer programmet

Tre nye navn klare for den akustiske festivalen på Oscarsborg Festning.

Oscarsborg akustiske hadde allerede et velfylt program med navn som Jarle Bernhoft, Bjørn Eidsvåg, Highasakite og Sivert Høyem på plass.

I morgentimene i dag er det også klart at Violet Road (bildet), Mannskoret og Thea Hjelmeland føyes til det komplette programmet for festivalen som går ned 27. - 28. juni i Oscarsborg Festning, utenfor Drøbak.

Violet Road er i ferd med å ta landet med storm. Hele Norges nye favorittgutter fra Kåfjord i Troms spiller landet rundt, og høster enorme lovord for deres opptredener. Bandet er høyaktuelle med nytt album rett rundt hjørnet og blir å se på Senkveld i starten av mai, sier en fornøyd festivalsjef, Hans Petter Haaland, i en pressemelding.

Bandet fra Troms har også lansert sitt eget spill for smart-telefoner i påvente av albumslippet i slutten av måneden. I appen som har fått navnet 'Coastal Games' kan du blant annet være bandmedlemmene Halvard som surfer i speedoen, Håkon som sløyer fisk eller Herman som kaster flyndre. I tillegg kan du høre foreløpig uutgitt musikk fra bandet og låse opp en helt ny låt hvis du får nok poeng.

Spillet finner du både i App Store og i Google Play.

Les mer om sommerens festivaler i GAFFAs Festivalguide.

ANNONCE