Nyhet

Jane's Addiction med eksklusiv norgeskonsert

Fremfører debutalbumet 'Nothing's Shocking' på Parkenfestivalen denne sommeren.

Jane's Addiction feirer i år at det er gått 25 år siden debutalbumet Nothing's Shocking ble sluppet. I den anledning skal albumet, samt noen av bandets største hits, fremføres i sin helhet.

Bandet har nylig bekreftet at de skal gjøre tre slike konserter i Las Vegas allerede neste måned, men nå kan også Parkenfestivalen annonsere at Jane's Addiction gjør en eksklusiv spillejobb i Norge denne sommeren når de headliner festivalen i Bodø 23. august.

— I alternativrockens vugge lå det noen få band. Et av disse var Jane's Addiction. Med albumet Nothing's Shocking var de med på å starte en helt ny sjanger innenfor rocken. Det er nesten ubegripelig at vi klarte å lande denne godbiten, sier en fornøyd Gøran Aamodt i Parkenfestivalen til Musikknyheter i dag.


Festivalen melder samtidig at både The Waterboys og Kindred Fever tar turen til Bodø i august.

Tidligere har Parkenfestivalen blant annet sikret seg en konsert med comebackgutta i Tungtvann. I tillegg skal populære navn som Sivert Høyem, Monica Heldal og Skambankt underholde publikum under den to dager lange festivalen, som allerede har solgt ut alle festivalpassene for 2014.

Les mer om Parkenfestivalen i GAFFAs Festivalguide.


ANNONCE