Nyhet

Hør andresingelen fra Coldplays nye

Avicii-samarbeidet A Sky Full of Stars er andre singel fra kommende Ghost Stories.

Coldplay er klar med andresingelen fra deres kommende sjettealbum Ghost Stories, som slippes den 19. mai. Allerede 3. mai kan man imidlertid laste ned den flunkende nye singelen A Sky Full of Stars. Allerede nå kan du høre hvordan det låter når Coldplay gå langt inn i elektronisk-musikk-land på dette Avicii-samarbeidet.

A Sky Full Of Stars er den dansegulvklare opfølgeren til den mer tilbakelente førstesinglen Magic, og har tatt et par Coldplay-fans skikkelig på senga etter kommentarer på sosiale medier å dømme. Andre mener at låta egentlig ikke viser Coldplay fra noen helt ny side, og at den med sin kjappe beat minner om Rihanna-samarbeidet Princess of China – døm selv!

Coldplays PR-apparat har i mellomtiden latt seg inspirere av Charlie og sjokoladefabrikken i sin nye kampanje for å spre blest om Ghost Stories. I går annonserete bandet at de har gjemt de originale håndskrevne sangtekstene til albumet på biblioteker rundt om kring i hele verden. Fans kan følge med på Twitter-kontoen for hint i den store skattejakten, der den staseligste konvolutten til og med vil holde en Golden Ticket som gir både fly- og konsertbilletter til Coldplays konsert på Royal Albert Hall i London den 1. juli.

Hør A Sky Full Of Stars, produsert av Avicii, her:

ANNONCE