Nyhet

Dobbel britisk til Slottsfjell

Både Band of Skulls og Architects tar turen til Tønsberg i sommer.

To britiske band er bekreftet til Slottsfjell-festivalen denne sommeren. Både alternative-rock-trioen Band of Skulls og metalcorebandet Architects (bildet) gjester festivalen, som finner sted 17. til 19. juli i Tønsberg. Mer om Slottsfjell i GAFFAs Festivalguide.

Architects spiller på festivalens lørdag og er albumaktuell med Lost Forever // Lost Together, som kom ut 11. mars. Bandet gir ifølge GAFFAs anmelder metalcore etterlengtet kred etter å ha laget et potent metalcore album - noe som ikke har vært gjort på lenge.

– Det er sjeldent av metalcore-bands får tommelen opp i disse mettede dager, men av og til tar kraftige fordommer ganske så feil.


Les resten av anmeldelsen her.

Også albumaktuelle Band of Skulls legger turen innom Tønsberg til sommeren, fire år etter at de spilte sin aller første Norgeskonsert på Slottsfjellet i 2010. Deres siste album Himalayan føyer seg inn som bandets tredje studioalbum. De blir å se på en av Slottsfjells mange scener torsdag 17. juli.

Festivalpassene til Slottsfjell er for lengst revet vekk og det ryktes at det også begynner å bli snaut igjen med dagspass til årets festival. Du kan sikre deg et via GAFFA Live


Se musikkvideoen til Fires av Band of Skulls her:

ANNONCE