Nyhet

Beyoncé og Jay Z med turnéplaner

Mye kan tyde på at musikkverdenens mektigste ektepar trekker ut i privatjeten denne sommeren.

Beyoncé (bildet) og ektemann Jay Z er regnet som musikkbransjens mektigste ektepar, og har gjort mange opptredener sammen den siste tiden, samtidig som de har gjestet hverandres albumutgivelser.

Nå kan mye tyde på at de to også vil ut på turné sammen.

Avisen New York Post hevder at de to vil legge ut på en USA-turné denne sommeren, og at ekteparet muligens opptrer i New York i forbindelse med den amerikanske nasjonaldagen 4. juli.


Begge de to artistene har nylig gjennomført lange turnéer på hver sin kant. Beyoncé besøkte Telenor Arena i mai, mens Jay Z tok med seg stjerneprodusentenTimbaland til Oslo Spektrum i oktober i fjor.

Beyoncé innkasserte for øvrig hele fem stjerner her i GAFFA for det selvtitulerte albumet hun lanserte på tampen av fjoråret. Vår anmelder skrev blant annet:

"Beyoncé ønsker å gjøre verden til et bedre sted. Hele platen er en hyllest til familien hennes, andre kvinner, og henne selv. Av og til føles glansbildet av henne litt overdrevet, men til tross for det er dette definitivt en av hennes beste plater."


Ingenting er foreløpig bekreftet med tanke på en samarbeidsturné, men vi kommer selvsagt tilbake med mer om dette. Samtidig er det bare å krysse fingrene for at ekteparet også bestemmer seg for å legge turen innom Skandinavia.

ANNONCE