Nyhet

Ylvis elsker hytta i The Fox-oppfølger - se video

Ett stykk Ylvis med ode til tømmer og utedo i sjelfull kanonoppfølger. Pluss: Klatring på Billboard og The Ellen Show for The Fox. #1?

Mens The Fox går sin seiersgang overalt der folk ferdes og snakkes, slipper plutselig Ylvis oppfølgeren som en koiete bombe i granskogen.

The Cabin er en smørfylt og ultrasmooth soulpastisj sentrert rundt nordmenns noe overdrevne elsk for hyttelivet. Utedo og det hele. GAFFA omtalte tidligere brødrene som Norges Lonely Island, men Vegards (Bård var tydeligvis litt for god for det simple livet på hytta) ode til skog og tømmerkoie er desidert nærmere Flight Of The Conchords enn de amerikanske rølpesatirikerne.

Se videoen her:

I mellomtiden klatrer The Fox opp på den amerikanske Billboardlista fra nummer 29 til nummer 25. Med opptreden på det giganorme The Ellen Show i dag kan det fort blir enda mer opptur. Når de toppen for første gang siden a-has Take On Me i 1985?

The Fox er som sådan nå den tredje høyeste plasseringen for en norsk gruppe på Billboard, slått kun av nevnte a-ha og M2Ms Don't Say You Love Me som peaket som nummer 21 i 1999.

ANNONCE