if(navigator.userAgent.match(/MSIE|Internet Explorer/i)||navigator.userAgent.match(/Trident\/7\..*?rv:11/i)){ } else{ } The Killers oppsummerer

Nyhet

The Killers oppsummerer

Bandets første samleplate er på vei + ny M83-produsert låt. Hør Shot At The Night her!

Tidligere i sommer kunne trommisen i The Killers, Ronnie Vannucci, avsløre at bandet hadde lekt i studio sammen med ingen ringere enn Anthony Gonzalez - mannen bak M83 som også samarbeidet med vår egen Susanne SundførOblivion tidligere i år.

— Man vet jo aldri hva som til slutt kommer ut av det, men vi jobber med en del overraskende gjester i studio for tiden, og mye av det vi har spilt inn hittil låter utrolig kult, uttalte en entusiastisk Vannucci overfor NME i slutten av juni. Nå viser det seg at en av de M83-produserte låtene er klar for folket.

Shot At The Night dukker nemlig opp på bandets første samleplate Direct Hits, som har fått lanseringsdato 11. november. Las Vegas-bandet var sist aktuelle med fjorårets Battle Born, et album hvor GAFFAs skribent Michael Jose Gonzalez mente bandet i altfor stor grad sto i skyggen av sine egne inspirasjonskilder:


— Det er intet galt med å hente inspirasjon, men det låter litt likegyldig når du planker Baba O´Riley av The Who allerede under den første låten, mente han og ga albumet tre stjerner.

Les hele anmeldelsen her.

Direct Hits kan, i tillegg til Shot At The Night, by på en remix av UKA-aktuelle Calvin Harris samt en demoversjon av bandets gjennombruddslåt Mr. Brightside. Hele låtlisten følger her:


01. Mr. Brightside
02. Somebody Told Me
03. Smile Like You Mean It
04. All These Things That I've Done
05. When You Were Young
06. Read My Mind
07. For Reasons Unknown
08. Human
09. Spaceman
10. A Dustland Fairytale
11. Runaways
12. Miss Atomic Bomb
13. The Way It Was
14. Shot At the Night
15. Just Another Girl
16. Mr. Brightside (Original Demo)
17. When You Were Young (Calvin Harris Remix)
18. Be Still

Og selv om Direct Hits ikke når hyllene før i begynnelsen av november kan du likevel høre Shot At The Night allerede nå:

ANNONCE