Nyhet

Brandon Flowers annonserer ny soloskive

Vokalisten i The Killers tar seg litt alenetid etter en lang og god verdensturne.

The Killers-vokalisten Brandon Flowers har annonsert at han kommer til å utgi et nytt soloalbum i 2014. Las Vegas-bandet The Killers har vært ute på turne med sitt fjerde album Battle Born i over et år nå, og Flowers planlegger å bruke neste år på å ta et pust i bakken og spille inn låter til det som blir oppfølgeren til solodebuten Flamingo fra 2010.

I et intervju med NME denne uken sier Flowers at han gleder seg til å avslutte den lange jorden-rundt-reisen med bandkompisene og få litt alenetid:

— Jeg gleder meg til å dra hjem.  Jeg ser frem til å bare ha et vanlig år. Men jeg skal skrive.

Nylig kom det frem at The Killers har spilt inn en sang sammen med M83 som har fått navnet Shot at the Night og at denne vil bli å finne på best of-utgivelsen Direct Hits  i novemberDette blir det første nye vi hører fra gjengen siden Battle Born, et album hvor GAFFAs skribent Michael Jose Gonzalez mente bandet i altfor stor grad sto i skyggen av sine egne inspirasjonskilder:

— Det er intet galt med å hente inspirasjon, men det låter litt likegyldig når du planker Baba O´Riley av The Who allerede under den første låten, mente han og ga albumet tre stjerner. Les hele anmeldelsen her.

Ikke bare Flowers ser frem til pausen. Bassist Mark Stroemer orket ikke bli med på bandets pågående Asia-turne, og gitarist Dave Keuning har også uttrykket at han er lei av turnelivet.

Se den ferske videoen til Shot at the Night:

ANNONCE