Nyhet

Samsaya og Signe Eide spiller for ungdommen

De to artistene skal opptre under et rusfritt arrangement på Chateau Neuf i neste uke.

Samsaya (bildet) pryder forsiden på vårt ferske magasin, og i neste uke blir det også gyllen mulighet til å oppleve henne på konsertscenen. Da inntar hun nemlig Chateau Neuf i Oslo sammen med Signe Eide.

Det er ROCKSLO, som arrangerer den rusfrie konserten onsdag 27. november. Organisasjonen melder selv at de ønsker å tilby en arena der ungdommer med lidenskap for god musikk kan få gode musikkopplevelser i et ungdomsvennlig miljø i Oslo.

— Ungdomstiden var slitsom. Jeg følte meg dratt i alle retninger, prøvde å passe inn og finne min egen greie. Så fant jeg musikken, og der var det plass til sinnet, forelskelsene, kjærlighetssorgen og lengselen. Jeg prøver å ikke bli så voksen og fornuftig at jeg gir slipp på den energien, derfor elsker jeg å spille for ungdommer, sier Samsaya i en pressemelding i forbindelse med konserten.

Signe Eide blir med som oppvarmingsartist på Chateau Neuf denne kvelden, en konsert som blir den 16 år gamle singer/songwriterens andre høyprofilerte supportjobb denne måneden. Hun varmet nemlig også opp for Lissie på Sentrum Scene 9. november.

Den rusfrie konserten har selvfølgelig fri aldersgrense og en overkommelig billettpris på 40 kroner ved forhåndsbestilling, og 60 kr i døra.

Les alt om Samsayas kommende album Bombay Calling i nyeste GAFFA:

ANNONCE