Nyhet

Outkast gjenforenes

Big Boi og Andre 3000 ryktes å være klare for Coachella 2014.

Det har lenge gått rykter om hvorvidt Andre 3000 og Big Boi vil gjenforene hiphop-duoen Outkast. Det er gått syv år siden de to tok en pause for å fokusere på egne prosjekter.

Nå melder Billboard at flere kilder bekrefter at de to er i samtaler med superfestivalen Coachella, som næmest har gjort det til en årlig tradisjon å stille scene for nylig gjenforente storheter.

Verken Andre 3000, Big Boi eller Coachella har i skrivende stund kommentert på Billboard sine spekulasjoner, men bli ikke overrasket om duoen bak et av forrige tiårs største sukessalbum, Speakerboxxx/The Love Below, snart er konsertklare igjen.

Coachella arrangeres over to helger (12.-14. april og (19.-21. april 2014) i solfylte California, og pleier vanligvis å annonsere hele konsertprogrammet samlet.

Oppdatering: En gjenforening skal nå være bekreftet for gutta som ikke har delt scene siden 2004, og som lanserte dere siste album Idlewild sammen i 2006. Det skal dog ikke være planer om noen ny albumutgivelse, men en konsertturné som inkluderer Coachella og en rekke andre stopp i USA.

Se bekreftelsesvideo fra P. Diddys nyhetsmedie Revolt her:

ANNONCE