Nyhet

Norske band smelter plastgitarer om til vinyl

BigBang, Atlanter og Raga Rockers er blant de som følger i Skambankts fotspor.

I forrige måned meldte vi om at Skambankt oppfordret fansen til å levere inn gamle Guitar Hero-plastgitarer til 4Sound-butikker for å få disse smeltet om til vinylsingler. Det var singelen Voodoo fra bandets kommende album som skulle gis ut i denne eksklusive utgaven til de som ønsket å bytte plastgitar mot musikk.

Etter at Skambankt gikk ut med denne beskjeden er flere hundre gitarer levert inn, og nå har flere norske band meldt seg på. BigBang (bildet), Atlanter, Rumble In Rhodos og Raga Rockers stiller hver sin låt til disposisjon på en vinylutgivelse man kan få tilgang til ved å levere inn en gammel plastgitar. I tillegg kan man altså få redusert pris på en ordentlig gitar i samme slengen, siden bandene håper på at flere skal lære seg å spille på gitar med strenger fremfor knapper.

Låtlisten på den mildt sagt eksklusive vinylsamleren ser slik ut:


01. Raga Rockers - Desperado
02. BigBang - Magic Hour
03. Skambankt - Voodoo
04. Rumble In Rhodos - Eternal Seesaw (live)
05. Atlanter - Kaktos

Alle de som allerede har levert inn plastgitarer i forbindelse med Skambankt-singelen vil også få tilbud om å få denne vinylsamleren, og det tar mellom fire og fem uker å produsere disse spesielle vinylplatene.

ANNONCE