Nyhet

Kanye debuterte ny video på amerikansk talkshow.

Sjekk ut den nye musikkvideoen, som inkluderer en gjesteopptreden fra Kim Kardashian, her.

Kanye West slapp sin foreløpig siste skive Yeezus tilbake i juni, og stjerneprodusenten Rick Rubin uttalte etterpå at rapperen hadde nok materiale klart til en oppfølger allerede da.

Albumet fikk svært god kritikk og våre svenske GAFFA-kollegaer kvitterte med hele seks stjerner og full score i sin anmeldelse:

"Yeezus er på mange måter den perfekte oppfølgeren til My Beautiful Dark Twisted Fantasy, som hittil har virket umulig å følge opp. Ikke desto mindre har Kanye gjort det umulige, og det har lykkes ham å produsere et minst like storslått og fascinerende album."

Noen ny Yeezus er det ikke blitt ennå, og Kanye er nok også travelt opptatt med sin pågående USA-turné. Likevel tok han seg tid til å stikke innom talkshowet til Ellen DeGeneres i dag morges amerikansk tid.

Og det var der han for første gang viste frem musikkvideoen til Yeezus-låten Bound 2. Videoen, som er regissert av Nick Knight, viser blant annet Kanye og hans forlovede Kim Kardashian på motorsykkel i et spektakulært landskap.

Se videoen her:

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

ANNONCE