Nyhet

Legendebesøk på Øya

Supersilent er klare for Øya 2013, og med seg har de en av rockehistoriens aller største.

Supersilent har i en årrekke vært et av landets mest anerkjente band, og har levert en haug smått legendariske skiver og konserter innen improvisert musikk siden starten i 1997. Trioen som består av Helge Sten (aka Deathprod), Ståle Storløkken og Arve Henriksen, har aldri hatt en øving sammen, og den samme regelen gjelder denne konserten.

Fredag 9. august inntar Supersilent festivalens minste scene, og med seg har de selveste John Paul Jones. Han er mest kjent fra Led Zeppelin, og i senere tid har han også vært å finne i besetningen til Josh Homme og Dave Grohls superdupergruppe, Them Crooked Vultures, og samarbeidet med en rekke andre kjente navn.

Dette er ikke første gangen Supersilent spiller med legenden, de gjorde sin første konsert sammen under Punktfestivalen i Kristiansand i 2010, og igjen under Moldejazz i 2011.


Øyaprogrammet begynner for alvor å ta form, og kan ved siden av dagens offentliggjøring også by på navn som Kraftwerk, Blur, Slayer, Godspeed You! Black Emperor, Rodriguez og The Knife. For full oversikt, sjekk oyafestivalen.no.

ANNONCE