Nyhet

Dobbelt nytt fra Vampire Weekend

Indierockerne fra New York slipper to låter som er hverandres motsatser – hør dem her!

Vampire Weekend slår på stortrommen når de nå slipper ikke én, men to låter fra deres kommende album, som har fått navnet «Modern Vampires of The City». Albumet blir bandets tredje, vil inneholde tolv låter og skal etter planen fylles inn i butikkhyllene mandag 6. mai.

Tidligere har bandet også offentliggjort låten «Unbelievers», som også blir å finne på det kommende albumet.

«Step» er en av låtene som ble sluppet i løpet av gårsdagen, sammen med en låttekstvideo. Videoen definerer ordet behagelig, da Ezra Koenig vugger lytteren inn i en heller barokk og stressfri tilstand. Den andre låten – som har fått navnet «Diane Young» – er dens totale motsats, med et adskillig mer rockete lydbilde, bilder svenske motorindustriikoner i fyr og flamme og med en vokalinnsats av Koenig det er verdt å bite seg merke i.


I et intervju med musikkmagasinet Q fortalte Koenig om inspirasjonskildene til og prosessen med å spille inn deres snart fullendte trilogi.

– Det føles som det tredje kapittelet i en bok. Vi skapte et par karakterer på vårt første album, noen av dem er virkelig mennesker og andre er oss selv, så det har ikke vært vanskelig å følge deres utvikling og å forstå hvilke problem de må forholde seg til og se hvordan livet deres forandres, sa frontmannen.

Foruten Koenig, består bandet av Rostam Batmanglij, Chris Baio og Christopher Tomson. De ble dannet i 2006 og deres selvtitulerte debutalbum kom to år senere. I 2010 slapp de sitt andre album, «Contra».


Sjekk ut «Step» og «Diane Young» under:


ANNONCE