Nyhet

Slottsfjell røper Støperiet-navn

Begge navnene er nok kjente og mest sannsynlig kjære for alle som har et forhold til festivalen fra før av.

Årets utgave av Slottsfjell nærmer seg, og det fylles på med navn jevnlig fortsatt. For ikke lenge siden kom den siste headlineren på plass, i form av Hot Chip. I dag ble to navn til nattprogrammet fredag og lørdag meldt klare.

Først ut er Tønsbergs store sønner, Zeromancer. Medlemmene har spilt på Slottsfjell ved flere anledninger før, både med Seigmen og Zeromancer. Det er imidlertid første gang de inntar Støperiet for å gjøre konsert, dog de har vært innom der før, blant annet for å spille inn musikkvideoen til singelen «Doppelgänger I Love You».

Til Tønsbergs Blad sier Zeromancer-bassist, Kim Ljung at dette er en drøm som går i oppfyllelse for bandet, og at stedet passer veldig bra til uttrykket til bandet:

– Dette er den perfekte konsertscenen for vår del.

Zeromancer spiller på Støperiet fredag 19. juli.

Det har blitt en tradisjon at Valentourettes spiller på Støperiet på Slottsfjell hvert år siden 2007, og 2013 er intet unntak. Så lørdag 20. juli skjer det igjen, og det er viktig å sikre seg billett i tide dersom man vil hit. Festivalpass betyr ikke at man kommer inn automatisk, billett må kjøpes utenom.

ANNONCE