Nyhet

Nicolas Jaar remixer Daft Punk

Darkside blir Daftside for anledningen.

Nicolas Jaar har utmerket seg som et av de store talentene innenfor elektronisk musikk. Ifjor sommer spilte han på Øyafestivalen, og gjorde i samme anledning en klubbkonsert med sideprosjektet Darkside under Øyanatt.

Nå har Darkside remixet hele Daft Punks «Random Access Memories», under navnet «Daftside». Hele skiven er lagt ut på Soundcloud og kan høres i bunnen av saken.

Daft Punk har gjort stor suksess med comebackskiven «Random Access Memories», og GAFFAs Eskil O. Vestre mente albumet var et mesterlig og uforutsigbart retro-sammensurium:


"Da «Get Lucky» dukket opp i april ble den etter den første hodekløingen raskt duoens største hit siden «One More Time». Enda bedre er den i den surrealistiske konteksten den ble skapt for, midt mellom androidepianobar-svisken «Touch» og den skamløst pompose førti sekunder lange orkestralåpningen til «Beyond»."

Nicolas Jaar debuterte i 2011 med skiven «Space Is Only Noise», og selv om redaktør Øyvind Rones likte albumet var han mer skeptisk til den 23 år gamle amerikanerens konsert under Øyafestivalen:

"Hvorfor Jaar velger å drukne sitt særegne uttrykk i et såpass ordinært liveshow, det er sannelig ikke godt å vite, men det må ha oppstått i et særdeles uinspirert øyeblikk", skrev Rones i sin anmeldelse og ga amerikaneren tre stjerner.


Hør Darksides remix av Daft Punk her:

ANNONCE