Nyhet

Gut Feelings fylles opp med hits

Et av klodens heiteste navn fra det siste året, og en sikker vinner fra Sverige, er nå klare for Gut Feelings i slutten av måneden.

Den tredje utgaven av Oslo-festivalen Gut Feelings nærmer seg, og nå er to nye navn meldt klare.

Dels svenske, dels australske Kate Boy er blant de to navnene, et band som har erobret både internett og radiobølger og det som er med hitsingelen «Northern Lights». De har til nå bare sluppet en EP, som også inneholder enda en hitlåt, nemlig «In Your Eyes».

Familjen har vært på besøk i Oslo en rekke ganger før, senest på Øyanatts siste kveld i fjor under Get Dancy på Parkteatret (bildet). Bak Familjen-navnet finner vi Johan T. Karlsson, og i fjor slapp han det tredje Familjen-albumet, «Allt På Rött». 

Begge disse navnene er lagt til programmet på Parkteatret torsdag 27. juni, et program som da består av Kate Boy, Familjen, Scout Niblett og Ulrich Schnauss. Om årets program har festivalsjef Kjetil Moen følgende å si:

- Gut Feelings' program under de to første festivalversjonene har nok fremstått som kredibelt - og mange har gitt oss tomlene opp for et bra musikkprogram - men vi ønsker med Gut Feelings #3 å "breie oss ut" litt mer og nå ut til enda flere enn vi har klart hittil. Den siste ukas bookinger håper vi kan gjøre nettopp det!

Ellers på plakaten på Gut Feelings finner man også navn som No Age, The Fresh & Onlys, Schultz & Forever, Man Like Me og Ice Cream Cathedral. I tillegg arrangeres det for andre gang gratiskonserter i kolonihagen på Bjølsen, og her spiller Iampsyencefiction, Sam's Shirt, Unnveig Aas, Kjersti Wøien Håland og Vilde Tuv.

Gut Feelings #3 foregår 27.-29. juni på Parkteatret, Revolver og kolonihagen på Bjølsen.

ANNONCE