Nyhet

Kate Boy: It's going to be f*cking awesome!!

Den svensk-australske trioen som nylig slapp debutalbumet 'One' spiller på John Dee i kveld.

Svensk-australske Kate Boy (bildet) har lenge vært en av GAFFAs nordiske favoritter, og vi trakk blant annet frem deres debutalbum Onelisten over essensielle album som ble sluppet i forrige måned.

I kveld spiller trioen på John Dee i Oslo, og vi tok pulsen på gruppen før konserten. Én ting er sikkert. Ifølge vokalist Kate Akhurst kommer det til å bli "f*cking awesome"!

Hvordan har det gått i øvingslokalet?

- Det har vært fullt opp, så fort vi har kommet hjem fra turnéer har vi spilt og nytt våre nye instrumenter som dere kommer til å få høre mer av på den kommende skiven.

Hva kan publikum i Oslo forvente av konserten på John Dee?

- It's going to be f*cking awesome!! Dere får høre noen nye låter fra albumet som vi ikke har spilt før - i alle fall ikke i Oslo. Så alle som har lyttet til oss og sett oss før burde også komme!

Hva står på raideren deres?

- An air tunnel, a freestyle rapping parrot.... Men det pleier vi aldri å få, men noe å spise, vegetarisk helst, vann og et par drinker.

Hva gjør dere før dere går på scenen?

- Intervjuer, svarer på spørsmål fra GAFFA, spiser noe lett eller leser alle tipsene vi har fått i løpet av vår turné (du kan sende inn dine tips etter konserten i Norge til [email protected]).

Hva hører dere på i tourbussen?

- Tame Impala og dette: (Sjekk ut Kate Boys Spotify-spilleliste her).

Kate Boy spiller på John Dee i kveld. Billetter til konserten finner du via GAFFA LIVE.

ANNONCE