Nyhet

Zeromancer headliner Elektrostat

Flere band bekreftet til festivalen som arrangeres i oktober.

Zeromancer, som for øvrig spiller på Støperiet under Slottsfjellfestivalen i Tønsberg denne uken, er nå bekreftet til Månefisken i Oslo og årets utgave av Elektrostat i oktober. Bandet er lørdagens hovednavn, og bookingsjef Tollef Ladehaug er storfornøyd med å ha hentet inn bandet til festivalen.

— Dette er virkelig svært. Disse gutta er en bauta på den norske og europeiske scenen, og de har gjort seg bemerket gjennom to tiår, både som rockeband, synthband og crossover, for ikke å snakke om rent visuelt.

Zeromancer ga ut sin foreløpig siste skive i januar og GAFFAs Charlotte Wallin var stort sett fornøyd med «Bye-Bye Borderline», og kunne allerede da spå at bandet burde være sikret en plass øverst på Elektrostat-plakaten til høsten:


«Den noe mer seige «Lace And Armour» stikker seg dermed forfriskende ut, nøyaktig så tøff som du forventer av tittelen, tett etterfulgt av balladen «Montreal». Albumets sterkeste kort er likevel ikke overraskende tittellåten, hvor gutta viser nettopp hvor mange lag musikken deres kan ha. Dette lukter headliner på Elektrostat lang vei.»

Les hele anmeldelsen her.

Elektrostat har, foruten Zeromancer, også huket tak i svenske Agent Side Grinder, Kite, BlackhousE og Schnodig til festivalen som går av stabelen 4. og 5. oktober på Månefisken i Oslo.


ANNONCE