Nyhet

Seigmen til Slottsfjell

Det oppløste bandet gjenforenes igjen for å feire at hjembyens festivalstolthet Slottsfjell feirer 10 år neste år.

Seigmen var blant de største rockebandene i Norge på 90-tallet, og savnet har vært stort siden de takket for seg i 1999. Noen sjanser har man imidlertid fått siden den gang, blant annet med legendariske konserter i Operaen i Oslo og i Dødens Dal i Trondheim.

Nå er de klare for å feire at Tønsberg-festivalen Slottsfjell feirer 10 år i 2012. At festivalen har ønsket seg bandet i årevis er på ingen måte noen overraskelse, på tampen av 2010 åpnet til og med festivalen et eget utested i Tønsberg oppkalt etter Seigmens gjennombruddsalbum, «Total». På åpningen spilte Zeromancer, bandet som består av tre av de fem medlemmene fra Seigmen.

Og nå er endelig byens store rockestolthet igjen klar for å stå på scenen på byens store festivalstolthet. Det sitter langt inne for festivalsjef Christoffer Rød:


- «Seigmen er det bandet vi har hatt øverst på ønskelista i mange år. At vi nå endelig kan bekrefte at Seigmen er booket til 2012 er fantastisk. Konserten de gjorde i 2006 står igjen som et av høydepunktene i Slottsfjell sin historie.»

Dette sier han i en pressemelding fra festivalen idag. Også Seigmen-vokalist Alex Møklebust gleder seg stort til konserten.

- «Det er 10-års jubileum for Slottsfjell, og det er vel ikke noen hemmelighet at Seigmen har vært ønsket til fjellet i flere år nå. I og med at Slottsfjell er en av de store tinga som har dratt musikkmiljøet i byen videre etter at vi forsvant, så er dette noe vi synes er viktig å være delaktig i. Det er viktig for oss å gi vår støtte til festivalen.»


Altså ikke bare en stor begivenhet for Seigmen og Slottsfjell, men for mengder av fans som i alle år har hatt rykte på seg som de beste et band kan ha.

ANNONCE