Nyhet

Stjernespekket veldedighetsutgivelse

Damon Albarn, Alex Kapranos og Flea er bare noen av bidragsyterne på eksklusivt vinylsett.

I likhet med Record Store Day, prøver Independent Label Market i London å friste musikkinteresserte med eksklusive og svært limiterte vinylutgivelser. I helgen ble markedet arrangert for femte gang i Old Spitalfields Market i Øst-London, og det var mye godsaker å finne for vinyl-nerdene på de britiske øyer.

En av utgivelsene som har fått mye oppmerksomhet er et sett med 12" som er samlet under mantraet «Vinyl For Syria». Blant bidragsyterne finner vi Beth Orton, The Editors og The Charlatans-vokalist Tim Burgess, men det mest stjernespekkede sporet i settet er det produsentduoen Fresh Touch, bestående av Richard Russel og Rodaidh McDonald, som står bak.

Fresh Touch har nemlig fått med seg Damon Albarn fra Blur og Gorillaz, Alex Kapranos fra Franz Ferdinand, Flea fra Red Hot Chili Peppers og Nick Zinner fra Yeah Yeah Yeahs på låta «Latest Style».


Alle inntektene fra salget av «Vinyl For Syria» vil gå uavkortet til den ideelle humanitære organisasjonen Oxfam sitt arbeid i Syria. Dersom man ikke tilfeldigvis befant seg i London i helgen kan alle låtene, inkludert «Latest Style», høres hos The Guardian.

ANNONCE