Nyhet

Slash søker støtte fra fansen

Supergitaristen prøver seg med crowdfunding på sitt neste prosjekt.

Slash er siste tilskudd på stammen av artister som søker økonomisk støtte gjennom crowdfunding, eller folkefinansiering som noen kaller det på norsk. Den tidligere Guns N' Roses-gitaristen er med på produksjonen av skrekkfilmen «Nothing Left To Fear», og bruker nettstedet PledgeMusic for å samle støtte fra fansen til å dekke kostnadene ved filmproduksjonen.

— Som medprodusent for både filmen «Nothing Left To Fear», og det medfølgende soundtracket, har jeg vært med på alle steg på veien. Jeg har bestemt meg for å gjøre soundtracket eksklusivt tilgjengelig gjennom PledgeMusic, for samtidig å komme nærmere dere, mine fans. Jeg har elsket skrekkfilmsjangeren siden jeg var en liten gutt i England, og ser frem til å dele hele denne prosessen med dere, skrev Slash i en melding på nettstedet.

De som vil være med på spleiselaget får muligheten til å følge produksjonen av skrekkfilmen tett, og samtidig delta i jevnlige spørsmålsrunder med Slash via nettet.

Slash var senest aktuell med «Apocalyptic Love» ifjor sommer, hvor Alter Bridges Myles Kennedy bidro med vokal. GAFFAs Morten Skogum snakket med gitaristen i forbindelse med plateslippet, og fikk høre at han ikke hadde tenkt å endre stilen med det første.

– Jeg har alltid gjort de samme tingene. Kanskje jeg faktisk er en smule mer bluespreget enn tidligere. Men selv om jeg stadig utvikler meg som gitarist, har jeg fortsatt det samme uttrykket, sa Slash den gang. Les hele intervjuet her.

Mer informasjon om «Nothing Left To Fear» finner du på gitaristens egen side på PledgeMusic.

ANNONCE