Nyhet

Se Justin Timberlakes ferske musikkvideo

Anbefales ikke om du sitter i åpent kontorlandskap.

Justin Timberlake er klar med en pen musikkvideo til singelen «Tunnel Vision». Det anbefales dog ikke å sjekke ut Timberlake sin video om man sitter i åpent kontorlandskap - den er nemlig «NSFW - Not Suitable/Safe For Work», som amerikanske nettsteder pleier å opplyse om.

«Tunnel Vision» er den tredje singelen fra «20/20 Experience», og følger opp «Suit & Tie» og «Mirrors». I videoen ser man Justin Timberlake projisert på noen vakre nakne kvinnekropper. Den overtreder dermed YouTubes retningslinjer, og blir derfor kategorisert som "poteniselt støtende eller upassende."

«20/20 Experience» fikk fire stjerner i redaktør Øyvind Rones anmeldelse her i GAFFA.

– «The 20/20 Experience» byr i det hele tatt på en ganske annerledes Timberlake enn det vi er vant til, og det i seg selv hadde vært helt i orden dersom det ikke var en snorkefest enkelte steder. Men da får vi bare trøste oss med at Timberlake har gitt ut en av årets desidert beste singler med «Mirrors». Resten er for all del lekkert skrudd sammen, men det er første gangen det dukker opp øyeblikk det er såpass lett å være likegyldig til i Timberlakes katalog, skrev Rones. Les resten av anmeldelsen her.

Justin Timberlake lanserer andre del av «The 20/20 Experience» allerede 30. september, men inntil da kan fansen kose seg med musikkvideoen til «Tunnel Vision» her.

ANNONCE