Nyhet

Ny singel fra Kings Of Leon

I september kommer «Mechanical Bull», men allerede nå kan bandet by på en aldri så liten forsmak.

Kings Of Leon er snart albumaktuelle med sin sjette studioskive, «Mechanical Bull». Det Nashville-baserte bandet har hatt en pause på tre år siden den forrige utgivelsen «Come Around Sundown».

For noen uker siden besøkte Kings Of Leon Hovefestivalen på Tromøya. GAFFAs Lene Næss var til stede og kunne melde om et band som slet litt med å innfri publikums forventninger hele konserten igjennom.

«Med tanke på at Hovefestivalen har en yngre målgruppe visste vel kongene at det var radiohitene «Sex On Fire» og «Use Somebody» halvparten av publikum ventet på. Kanskje var det derfor de ventet helt til slutt med «Sex On Fire», og kanskje det var lurt. Halvparten av publikum gikk nemlig etter at den ble spilt, men så var de som gikk maks 18 år også da.»

Les hele anmeldelsen fra bandets konsert på Hovefestivalen her. GAFFA gjorde et intervju med bandet under festivalen, som kan leses i magasinet som er på gata i september.

Kings Of Leon skulle også ha spilt sin andre norgeskonsert for sommeren i Bergen neste måned, men de valgte å avlyse konserten på Brann Stadion grunnet skuffende billettsalg.

I dag kunne bandet imidlertidig dele den første smakebiten fra kommende «Mechanical Bull», nemlig singelen «Supersoaker». Det kan virke som bandet prøver å komme litt tilbake til røttene sine etter «Come Around Sundown».

Døm selv her:

ANNONCE