Nyhet

CBGB-film får premieredato

Hollywoodfilmen om den legendariske rockeklubben får første visning i New York til høsten.

Hollywoodfilmen om den legendariske rockeklubben CBGB i New York har lenge vært på vei, men nå meldes det endelig om at filmen vil få sin første offentlige visning under CBGB-festivalen i oktober.

Festivalen går av stabelen på forskjellige klubber og scener i New York 9.-13. oktober og filmen, som følger CBGB og dens eier Hilly Krystal, skal vises på The Landmark Theatre under åpningskvelden, melder Vintage Vinyl News.

I «CBGB» gestaltes rollen som Hilly Krystal av den britiske skuespilleren Alan Rickman. Og filmversjoner av legendariske band og artister med sterk tilknytning til klubben, som Ramones, Talking Heads, Patti Smith, Iggy Pop og Blondie, dukker også opp underveis.


Det er tidligere kjent at Malin Akerman, kjent fra «Watchmen» og «The Proposal», skal spille Blondie-vokalist Debbie Harry, mens Harry Potter-skuespiller Rupert Grint får vist en ny side av seg selv som den tøffe Dead Boys-gitaristen Cheetah Chrome.

I tillegg vil Foo Fighters-trommis Taylor Hawkins være aktuell med sin første skuespillerjobb, som The Stooges-frontfigur Iggy Pop.

Rolling Stone la ut et bildegalleri fra innspillingen av «CBGB» i fjor høst. Ta en kikk på deres bilder her.


CBGB stengte som kjent dørene i 2006, og Hilly Krystal døde allerede året etter.

Det er foreløpig ikke kommet noe informasjon om når filmen får vanlig kinolansering, og om den eventuelt blir satt opp på kino her i Norge.

ANNONCE