Nyhet

Yeah Yeah Yeahs avslører detaljer

Karen O. og kompanjongene slipper sitt fjerde album til våren.

New York-bandet Yeah Yeah Yeahs – med den karismatiske vokalisten Karen O. i front – har nettopp offentliggjort at de utgir sitt fjerde album den 15. april. Utgivelsen har fått tittelen «Mosquito», og blir oppfølgeren til «It's Blitz» fra 2009. Albumet blir i følge det nettbaserte musikkmagasinet Live4Ever produsert av bandets vante samarbeidspartnere, David Sitek og Nick Launey.

Til musikkmagasinet uttalte Karen O. seg om filosofien bak deres kommende album.

– Vi vil elske det om musikken vår får våre fans til å føle noe, få den til å røre rundt i deres indre liv, hva nå det måtte gå ut på. Vi blandet så mange følelser inn i innspillingen av denne skiva, og det fungerte som en taustige som ble kastet ned i avgrunnen til oss, så vi kunne klatre opp og vaske oss rene etterpå. Jeg håper at andre også kan klatre opp eter denne taustigen. Vi gleder oss til å dele de gode vibrasjonene, sa vokalisten til nettmagasinet.


Yeah Yeah Yeahs debuterte i 2003 med gitarrockalbumet «Fever To Tell», som i 2006 ble fulgt opp av «Sow Your Bones» og i 2009 med den mer elektronisk ladede utgivelsen «It's Blitz». Siden debuten har Karen O. markert seg sterkt med sin heftige sceneopptreden og sin oppsiktsvekkende klesstil, noe som har gjort henne til noe av et moteikon.

ANNONCE