Nyhet

Varna starter billettsalget

Den nystartede mossefestivalen legger ut billettene til sommerens festival, og annonserer samtidig en svært aktuell artist på programmet.

I midten av forrige måned ble det klart at den svært festivalutsultede østfoldsbyen Moss får en ny festivalen. Arrangementet har fått navnet Varna, og skal avholdes for første gang i Nesparken 12. til 13. juli. I front for festivalen finner man Spoon Train-pådriveren Simen Herning, samt en rekke andre som ønsker å skape liv og røre i Moss.

Til nå har festivalen booket navn som Casa Murilo, Tuba Tuba, Death By Unga Bunga, Matilda og Saturday City, men i dag kunne festivalen føye til et annet og svært aktuelt navn på plakaten foran sommerens festival.

I går kveld stakk Phil T. Rich av med seieren i årets Urørt-finale, og i dag ble det klart at han også blir å se på scenen i Nesparken i Moss i midten av juli. Sett bort fra Urørt-seieren, har artisten opparbeidet seg litt av et rykte som liveartist. Det kunne GAFFAs Øystein Tronstad skrive under på, som bevitnet ham på Blå under Gut Feelings-festivalen i begynnelsen av desember i fjor.


– Av utseende er ikke Phil den største rent fysisk, men han vet å ta plass som artist. Både han og bandet trøkket til på en opptreden som på forhånd var varslet som kanskje årets Gut Feelings-konsert. Og det va ikke mangel på guts som var problemet. Når det hele ble rundet av med «Flexnes» fra nevnte «Kom Så Tok Færdih» var det bra kok blant leopardmønster, beanies og capser, skrev Tronstad, og belønnet opptredenen med fire stjerner.

I dag kunne festivalledelsen også annonsere at de har lagt billettene til sommerens arrangement ut for salg. Oversikt over det foreløpige programmet og billettprisene kan sjekkes ut på hjemmesiden til Varna, som du finner her.

ANNONCE