Nyhet

Kaizers annonserer aller siste konsert

Detaljene rundt den aller siste konserten til Kaizers Orchestra ble avslørt i dag – det kan lønne seg å være kjapp i avtrekkeren dersom man vil sikre seg en billett.

– Jeg gruer meg, og jeg gleder meg til den siste konserten med disse gutta. Vi har gått gjennom krigen sammen og knyttet noen ubrytelige bond.  Det kommer til å bli både latter og tårer på scenen og i salen denne kvelden. Det er seks kapteiner på denne Kaizerskuta som nå skal senkes med flagget til topps, og alle blir med ned!

Det er Kaizers-vokalist Janove Ottesen som sier dette i et presseskriv i dag. Han har ledet orkesteret i over tolv år nå, og i løpet av denne tiden har de vokst til å bli landets største rockeband. Det har lenge vært klart at bandet gir seg i 2013, etter en lang rekke konserter både her til lands og utenfor.

Den aller siste konserten går i alle fall ned på hjemmebane. Det er DNB Arena i Stavanger som blir stedet lørdag 14. september. Billetter legges ut for salg i morgen, fredag 8. februar klokken 09:00, via Billettservice.


Tallene til Kaizers snakker også et tydelig språk. Alle åtte albumene har havnet på toppen av albumlistene her til lands, og med nærmere 1,000 konserter har de blitt omtalt som et av Europas aller beste liveband i tillegg. I januar stakk de også av med hele to priser når GAFFA-Prisen ble utdelt, både for årets norske album og årets norske gruppe. I november prydet Kaizers Orchestra forsiden av papirutgaven av GAFFA, og det var et band som med god grunn kan se tilbake på karrieren og være stolt. I intervjuet uttalte Janove Ottesen blant annet følgende:

– Man skulle tro at vi måtte dale, ingen kan vel fortsette slik i ti år? Vi har klart å holde på det, og nå er vi større enn noen gang.

Lørdag 14. september er det altså slutt, men som de også påpeker i dagens presseskriv; «Kanskje ikke for godt, men i alle fall for en stund.»


ANNONCE