Nyhet

Gabrielle annonserer ny låt og album

Bergensartisten avslørte i dag at hun slipper første singel fra sitt kommende album om tre uker.

Elektropopvokalisten og Åsane-trubaduren Gabrielle Leithaug – mest kjent under mononymet Gabrielle – annonserte i dag via Twitter at hun snart er klar med første singel fra sitt kommende andrealbum. Singelen har fått navnet «Regn Fra Blå Himmel», og skal etter planen slippes fredag 22. februar, altså om temmelig nøyaktig tre uker.

Gabrielle gjorde i 2011 stor suksess med singelen «Ring Meg», som toppet VG-listen, og som solgte til åtte ganger platina og som ble nominert til Spellemannprisen samme år i kategorien Årets Hit. «Ring Meg» gjorde det også skarpt i øvrige deler av Skandinavia, da helt spesifikt Danmark, der den nådde en sjuendeplass som høyeste plassering.

Hennes debutalbum fikk navnet «Mildt Sagt», og inneholdt også singlene «Bordet», «Inn I Deg», «Høster» og «Løkken». Også albumet gjorde det bra i Norge, hvor den nådde en fjerdeplass på albumlisten.


Tittelen på hennes andre album er foreløpig ukjent, det samme gjelder utgivelsesdatoen, men det er rimelig å anta at den vil komme før grillosen siver gjennom grøntarealene rundt om i Norges byer.

ANNONCE