Nyhet

Programmet til Den Elleville Festen er klart

Sjekk hvem som spiller på USF i Bergen neste måned.

Programmet til årets utgave av Den Elleville Festen er spikret og klart. Etter suksessen med arrangementet i fjor har arrangørene igjen satt sammen et program med noen av de mest spennende artistene musikk-Norge har å by på.

I år som i fjor er det USF på Verftet som er stedet å innfinne seg den 20. september når blant andre Aurora Aksnes (bildet) Gabrielle, Honningbarna og Fjorden Baby! står på scenen i Bergen.

Men selv med såpass velkjente navn på programmet kan det også være verdt å merke seg navnene som står med mindre skrift på plakaten.


Resten av programmet består av følgende artister: Made In Sane, Silja Sol, Christine Dancke, Admir Kenan, Ole J. Mjøs & Bjørn Torske, O. Martin, Yung Lean, Slick Shoota, Youguttene, Calyx & TeeBee, Alexander von Mehren, Lumikide, Lìnt, Broen, Chain Wallet, Shawr, Onge Sushimane og Kobe-Wan-Kenobi.

— Det er en rekke artister som kommer som er i god form om dagen. Selv gleder jeg meg veldig til å se Aurora Aksnes på den store scenen. Også er jeg veldig stolt av at vi har Calyx & TeeBee på programmet nå rett etter at de har sluppet sin Fabric-samler, sier arrangør Mikal Telle til GAFFA i forbindelse med programslippet.

Vi var på plass under fjorårets fest på USF, og anmeldte den gang konsertene til Kakkmaddafakka, Vilde Tuv og Kommode.


Les anmeldelsene her.

Festen arrangeres i år for sjette gang, men hadde et lengre opphold før Telle & co børstet støv av arrangementet i fjor høst.

ANNONCE