Nyhet

Premiere: Ekkolodd - De Bevisstlause

Levde stadig i frykt for å ende opp med en reklamefilm for Sparebanken Vest. Sjekk ut Ekkolodds naturskjønne video her!

Urørt-finalistene i Ekkolodd slapp sin debutplate, Det Bruse Forbi Me, tidligere i år. Her på huset var vi absolutt ikke negative, men skulle gjerne ønske at bandet tok mer løpefart, og ikke var altfor høflige og snille:

"Gjennom åtte atmosfæriske spor tar Det Bruse Forbi Me oss til mange fine steder, anført av lette pianotoner og brummende drømmepopgitarer. Iblant tør de også å gradvis bygge de opp de store stemningene, på beste postrockvis. Det største øyeblikket er likevel fortsatt en av bandets første låter, magiske ...Og Du Ga Avstanden Et Navn."

Hele anmeldelsen kan du lese her.

Sammen med regissør Thore Lindhart, fotograf Bjørn Inge Drønen og klipper Rolf Lyssand Bjørø er bandet nå klare med musikkvideoen til et av disse atmosfæriske sporene, nemlig De Bevisstlause. Videoen er spilt inn på Austevoll sør for Bergen, og filmcrewet fikk merke de tøffe værforholdene på kroppen da de under innspillingen bodde i et gammelt naust.

— Vi levde stadig i frykt for å ende opp med en reklamefilm for Sparebanken Vest, spøker skuespiller Erlend Klette overfor GAFFA.

Bankreklame eller musikkvideo? Døm selv; vi kan i alle fall endelig presentere De Bevisstlause for første gang på verdensveven:

ANNONCE