Nyhet

Franztastiske skotter + Skavlanvennlig svenske klare for festivalsommeren

Nye artister sluppet til Bergensfest og Hovefestivalen.

Det slippes stadig flere artister til festivalsommeren. I dag ble det klart av Franz Ferdinand, Television og Yelawolf  tar turen innom Bergenfest. Samtidig har Hovefestivalen bekreftet at de har booket norgesvennen Laleh

Bergensfest, som går av stabelen 11. til 15. iuni, har i dag sluppet fem nye artister: Franz Ferdinand, Lars Vaular, Television, Audrey Horne, Kylesa og Yelawolf.

Skottene, som sprengte hitlister på midten av 2000-tallet, og sto helt i spissen av den etterhvert enorme indiebølgen, ga tidligere i år ut sitt fjerde album Right Thoughts, Right Words, Right Action.


Det legendariske post punk-bandet Television spiller klassikeralbumet Marquee Moon fra 1977 i sin helthet i Bergen til sommeren. I tillegg kan billettkjøperne se frem til Yelawolf, som er signert til Eminem sitt plateselskap, og er blitt beskrevet av the Guardian som "one of hip-hop's most vital voices, telling tales of backwoods darkness and hard lives rather than boasting and bling."

Hovefestivalen finner i år sted mellom 28. juni og 3. juli, med både Laleh og Bergensfest-aktuelle Lars Vaular høyt oppe på plakaten.

ANNONCE