Nyhet

Flere navn bekreftet til Roskilde Festival

Den danske festivalen har sluppet en rekke artister og band denne uken, og i dag fikk de også på plass et stort trekkplaster.

På mandag slapp Danmarks største festival sine tre første musikalske innslag til neste års program; Haim, Deerhunter og . Utover uken har festivalen fortsatt med sporadiske slipp, og Dilated People, Hove-aktuelle Pusha T, Carcass, Cyril Hahn og Nails er alle klare for Dyrskuepladsen utenfor Roskilde by neste sommer.

Ukens siste offentliggjøring fra Roskilde Festival er selveste Trentemøller (bildet), et av de største trekkplasterne i Danmark. Artisten var innom Oslo og Sentrum Scene i forrige måned, og vår utsendte anmelder var svært fornøyd med opptredenen den gang.

"... med Trentemøller sine velkjente lette og finurlige elektroniske grep, så vries det og vendes det på lydbildet der han står opphøyd midt på scenen blant sine seks eksepsjonelt dyktige musikere, Moog synth og keyboards. River of life, Miss You og Trails gir all forvirring fingern og tar oss med dypt inn i en gotisk post-punk verden av film noir."


Hele anmeldelsen av konserten på Sentrum Scene kan leses her.

Roskilde Festival 2014 går av stabelen 29. juni til 6. juli, og festivalpass sikrer du deg via GAFFA LIVE.

ANNONCE