Nyhet

Pure Love avlyser Bergenfest

Den tidligere Gallows-vokalistens nye prosjekt skulle egentlig spilt på årets Bergenfest - festivalen har huket inn svensk erstatter.

Frank Carter skulle egentlig hatt med seg Pure Love til Bergen i sommer, men nå er det klart at bandet avlyser all konsertvirksomhet i juni. Hvorfor sies det imidlertid ingenting om

Som erstattere for Pure Love har imidlertid Bergenfest hentet inn de populære svenskene Johnossi. Duoen slapp nylig sitt fjerde album, «Transitions», et album som fikk fire stjerner av GAFFAs Per Henrik Arnesen da det ble sluppet for et par uker siden:

– Med låter som «Into The Wild» og «Gone Forever» sparker de i gang et album som jevnt over holder høy kvalitet. «Transitions» er et album for deg som er glad i kompromissløs rock'n'roll. Her er det ingen omveier eller annet fiksfakseri. Det enkle er ofte det beste, noe som også gjelder for Johnossi.


Bergenfest kan ellers by på navn som Imagine Dragons, Nick Cave & The Bad Seeds, Noah & The Whale, Biffy Clyro og Tønes. Bergenfest arrangeres mellom 12.-15. juni, og Johnossi er lagt til programmet fredag 14. juni.

ANNONCE