Nyhet

Frank Carter spiller på Slottsfjell

Eks-vokalisten i Gallows tar med sitt nye band til Tønsberg.

Vokalist Frank Carter fikk nok en del musikkinteresserte til å rynke på nesa når han for et drøyt år siden annonserte at han sluttet i Gallows. Han ble erstattet av Wade MacNeil, som tidligere var vokalist i Alexisonfire. Den rødhårede og sterkt tatoverte vokalisten hadde derimot ikke tenkt å legge musikken på hylla, men han har derimot tatt en ny og kanskje noe uventet vending med sitt nye band, Pure Love.

Bandets første offentlige ytring, låten «Bury My Bones», påkaller tidvis assosiasjoner til band som The Darkness – i alle fall på riffsiden. Det er imidlertid langt fra så aggressivt som Gallows, men duverden, man behøver jo ikke forbinde Carter med Gallows for evig og alltid, heller, folk må få utvikle seg.

Carter har jobbet med debutalbumet til Pure Love i et drøyt år, sammen med hardcoregitaristen Jim Carroll og produsenten Gil Norton. Sistnevnte har tidligere jobbet sammen med blant andre The Pixies, Patti Smith og Foo Fighters.


I dag kunne tønsbergfestivalen Slottsfjell annonsere at Pure Love er booket til å spille oppå haugen. De skal i sommer varme opp for Biffy Clyro på festivalene i både Leeds og Reading. Pure Loves konsert på Slottsfjell blir deres eneste i Norden i sommer. Den første singelen fra det kommende albumet, «Handsome Devil's Club», slippes rett etter deres opptreden på Slottsfjell.

Se videoen til «Bury My Bones»:


ANNONCE