Nyhet

Pstereo med to nye

Et av våre egne største elektronika-talenter ble i dag meldt klar for Pstereo, sammen med et halvt svensk/halvt australsk stjerneskudd.

Han har blitt kalt ung og lovende så lenge nå at det skal ikke vi gjøre her, men Magnus August Høiberg, aka FINAL, aka Cashmere Cat, er uansett hva du kaller han klar for Pstereo til sommeren. I høst slapp han EP-en «Mirror Maru», og fikk fem stjerner for innsatsen her på huset:

– Cashmere Cat fremstår som en allsidig artist, det kommer frem også på denne alt for korte utgivelsen. Det er bare noe av det som gjør at Cashmere Cat er en av høstens varmeste anbefalinger.

Det svensk-australske bandet Kate Boy på sin side har herjet radiokanaler over hele verden med sin debutsingel, «Northern Lights», og har enda til gode å gi ut sitt debutalbum. EP-en «Northern Lights» inneholder også singelen «In Your Eyes», som også har fått betydelig med oppmerksomhet. Konserten på Pstereo er den første de gjør her til lands.

Fra før av finner man navn som The xx, Dizzee Rascal, Savages, Karpe Diem, Motorpsycho, Baauer og Graveyard på plakaten. Pstereo 2013 går ned 16. og 17. august på Marinen i Trondheim.

ANNONCE