Nyhet

Hiphop-stjerner til Pstereo

En britisk hiphop-helt og en norsk stjerneduo inntar Marinen i Trondheim når Pstereo 2013 går av stabelen i august.

Pstereo fortsetter å fylle på programmet, og nå har fra før bekreftede navn som The xx, Motorpsycho, Savages, Goat og Graveyard fått storfint selskap på Marinen 16. og 17. august.

At Karpe Diem dukker opp på et utall festivaler i sommer kommer nok ikke som en overraskelse for noen, de gjorde seg mer attraktive bookingmål enn de noen gang har vært med sin utsolgte konsert i Oslo Spektrum for en drøy måned siden, og har i tillegg med seg enda flere hits enn noen gang før. «Kors På Halsen, Ti Kniver I Hjertet, Mor Og Far I Døden» går sin seiersgang fortsatt, og det ramler ut hits over et halvt år etter at den ble sluppet.

Det har nok vært litt mer stille fra Dizzee Rascal den siste tiden, men de fire platene han har gitt oss til nå er nok grunn nok i massevis for Pstereo å huke ham inn til sin første konsert her til lands siden 2004. Forrige gang Dizzee var booket til Norge, var det i forbindelse med Oslo Live i 2008, men da måtte konserten avlyses på grunn av sykdom bare et par dager før konserten skulle finne sted.


Det siste vi hørte fra Dizzee Rascal var da han i fjor stod bak den offisielle OL-låten for London 2012:

ANNONCE