Nyhet

Vinn din egen Bare Egil-låt

Om du har mistet noe du har hatt kjært, kan du få en spesialkomponert Bare Egil-låt.

Emnet tapt kjærlighet er ett av de viktigste temaene i musikkhistorien: Om piken som reiste til en annen by for å gå på videregående og som endte opp med å finne seg en annen allerede samme høst, mens man selv der i potetåkeren med fortsatt ett år igjen på ungdomsskolen, eller om gutten som alltid syntes å være litt for kul, litt for høyt opp, litt for langt utenfor rekkevidde.

Låter som tar for seg mistede objekter finnes det derimot ikke så mange av, kanskje med unntak av et par-tre blueslåter om stjålede biler og en Øystein Sunde-låt om en katt på avveie. Nå har derimot Gjensidige Forsikring og Bare Egil – hvis ordentlige navn er Egil Hegerberg – gått sammen om å lage låter om nettopp disse tingene som gikk tapt ved skjebnesvangre anledninger i det norske folks liv.

Forsikringsselskapet er ute etter å høre folks historier om noe de har hatt som har gått tapt. De tre beste historiene vil så bli trukket, før bare Egil kommer inn i bildet og lager en låt til de enkelte låtene. Konkurransen er nå åpen og vil man dele sin historie med Gjensidige og det norske folk, kan man altså få en spesialkomponert Bare Egil-låt om hendelsen. Om man besøker Gjensidiges nettsider, vil man finne mer iformasjon om konkurransen.


 

ANNONCE