Nyhet

Swedish House Mafia tar farvel på Fornebu

Den kommende turnéen til Swedish House Mafia blir den siste - Telenor Arena er blant de siste stedene som får være vertskap for den svenske trioen når de gir seg selv i julegave til norske fans.

For de som vil gi juleferien en skikkelig kickstart så kom den en gladnyhet i dag. Om man er ute etter julelåter, så bør man nok holde seg unna. For resten gjelder det altså å innfinne seg på Telenor Arena lørdag 22. desember når Swedish House Mafia står på scenen. 

Trioen som består av Axwell, Sebastian Ingrosso og Steve Angello har gjort stor suksess de siste årene, men meldte for kort tid siden at de går hver til sitt. Det skjer imidlertid ikke uten en siste turné, passende nok døpt One Last Tour, og denne besøker steder på kryss og tvers av verden mellom november og mars. Den aller siste konserten går ned 9. mars i Los Angeles.

Tidligere meldte GAFFA at trioens siste konsert på skandinavisk jord kom til å skje på Friends Arena i Stockholm 24. november, den tredje kvelden på rad på arenaen. I etterkant har både København, og nå Oslo fått hver sin kveld i tillegg. Oslo blir altså den siste skandinaviske konserten til Swedish House Mafia.


19. oktober slippes oppsamlingsalbumet «Until Now», en utgivelse som bygger videre på suksessalbumet «Until One». Albumet inneholder blant annet den ferske singelen «Don't You Worry Child». Billetter legges ut for salg 28. september.

ANNONCE