Nyhet

GAFFA streamer Pet Shop Boys-konsert

Når den engelske duoen fremfører låtene fra sitt nye album «Elysium» i morgen kveld, kan GAFFAs lesere få med seg hendelsen fra sin egen stue.

Pet Shop Boys' ellevte studioalbum – som har fått tittelen «Elysium» – er nå like rundt hjørnet, med en kontinental utgivelsesdato den 7. september. Chris Lowe og Neil Tennant brukte tidligere i år tre måneder i Los Angeles mer arbeidet på den nye plata, som er gjort i samarbeid med produsenten Andrew Dawson – som tidligere har jobbet sammen med storheter som Kanye West, Drake og Erykah Badu, for å bare nevne noen.

Allerede i morgen, onsdag 5. September, presenterer Pet Shop Boys en rekke låter fra det kommende albumet på deres konsert på Hebbel am Ufer-teateret i Berlin.

GAFFA kan i samarbeid med MUZU.TV livestreame direkte fra konserten, så om man vil se og høre hvordan Pet Shop Boys høres ut i disse dager, er det bare å benke seg ned foran dataskjermen og sjekke ut gaffa.com klokken 21.00 norsk tid.

«Elysium» har allerede fått flotte anmeldelser i en rekke medier. The Daily Telegraph kalte albumet «triumferende», Music Week skriver at det er et «strålende, reflektert og sofistikert popverk», mens Attitude Magazine mener at albumet er ett av deres beste arbeider fra de siste ti årene.

Lowe og Tennant uttalte seg til Digitalspy om sitt kommende album.

– Vi ville lage dette albumet i et annet miljø. På tross av at vi har besøkt Los Angeles jevnlig, har vi aldri lagd et album der. Å arbeide med Andrew Dawson har gjort det mulig for oss å lage et album med et veldig friskt lydbilde, uttalte duoen.

Andrew Dawson var på sin side meget fornøyd med samarbeidet med den legendariske duoen.

– Det var virkelig spennende for meg å samarbeide med Pet Shop Boys. Omfanget av deres karriere er fenomenal. De sitter begge to på fantastiske ideer, og jeg har uten tvil lært et par triks fra dem om det å lage plater.

Man kan allerede nå høre en smaksprøve på alle de nye sangene her.

ANNONCE