Nyhet

Beroliger fansen etter rykter om voldelig ran

GAFFA.no - alt om musikk.

Etter opptredenen på Rock In Rio nylig tok Neil Tennant fra Pet Shop Boys en rusletur langs den berømte stranden Copacabana – og ble utsatt for lommetyveri.

Der møtte Tennant (bildet) og Pete Gleadall, som er programmerer for gruppen, på fire personer som sikret seg britenes mobiltelefoner og penger.

LES OGSÅ: Pet Shop Boys på Bergenfest.


Den brasilianske avisen O Globo var den som først meldte om hendelsen, og hevdet i sin sladrespalte at gjerningsmennene var transvestitter med kniv – noe som ble gjengitt i medier rundt i verden.

Men dette avkrefter Pet Shop Boys-talsperson Murray Chalmers overfor The Guardian:

— De hadde ikke kniver. Pete Gleadall fikk telefonen sin stjålet og meldte det til politiet. Neils telefon ble også stjålet, men han meldte det ikke. Pet Shop Boys sier at dette ikke var særlig dramatisk, at det ikke var voldelig, og at telefontyveri er mest vanlig av kriminalitet i området, lyder det ifølge avisen i en epost fra Chalmers.


LES OGSÅ: Intervju med Laurie Anderson.

I en post på bandets Facebook-side før helgen går Neil Tennant videre i avdramatiseringen, og sier at det dreier seg om et lommetyveri.

— I tilfelle dere har sett de dramatiske presseoppslagene om at vi ble knivranet i Rio, så er alt som skjedde at jeg ble utsatt for lommetyveri og mistet iPhonen min. Ellers trives jeg i Brasil.


(©NTB)

ANNONCE