Nyhet

Pet Shop Boys om Swift: 'Når kommer hennes Billie Jean?'

Pet Shop Boys-frontmann Neil Tennant stiller spørsmål ved Taylor Swifts status som verdens største popstjerne og lurer på om hun virkelig har noen ikoniske sanger.

I et intervju med The Guardian uttrykker Neil Tennant sin overraskelse over den enorme oppmerksomheten rundt Taylor Swift, og lurer på hvor hennes motstykke til Michael Jacksons "Billie Jean" er.

– Hvor er de store låtene hennes? Hva er Taylor Swifts "Billie Jean"?

Da "Shake It Off" blir foreslått som en ekvivalent med populariteten til Jacksons store hit, svarte Tennant:


Er det virkelig slik? Nei, for jeg vet faktisk til og med at det er svaret. Men jeg hørte på den her om dagen, og det er ikke Billie Jean. Det er ikke ... Melodisk - hun har en flott stemme, forresten, og produksjonen er vakker - men melodisk ... alt synges en eller to toner opp og ned ... Men uansett, det er fascinerende.

Tidligere i april ga Swift ut albumet The Tortured Poets Department. Platen ble vurdert til to stjerner av GAFFAs Ole Garbo med begrunnelsen: "Det er gjennomgående enkle låter med enkle melodier. "So long, London" kan kanskje regnes som et musikalsk høydepunkt på denne utgivelsen. Som hun selv sier i teksten: Hun er ikke noen Patti Smith.."

Stjerner kommer ikke til Norge. Men er man spesielt interessert kan man ta en busstur når hun i mai kommer til Stockholm for tre konserter på Friends Arena


LES OGSÅ: Anmeldelse av Taylor Swifts siste album - Milliardærens utfordringer

ANNONCE