Nyhet

Sniklytt: Converge

Noen dager før det nye albumet slippes i butikkene, byr Converge på sniklytt av hele «All We Love We Leave Behind» via YouTube - sjekk ut albumet her.

Alle som lener litt mot hardcore har mest sannsynlig en ganske flott dag i dag. Tidligere ble Refused meldt klare for Sentrum Scene i desember, og nå byr Massachussets-bandet Converge på en sniklytt på hele det kommende albumet. «All We Love We Leave Behind» er i butikkene først 8. oktober, men via YouTube har nå plateselskapet Epitaph lagt ut hele sulamitten.

Converges Kurt Ballou har tilbragt den siste tiden i studio sammen med Kvelertak, som jobber med oppfølgeren til monstersuksessen av et debutalbum. Når dette skal slippes er foreløpig ikke klart, men alle som venter på dette, venter kanskje nesten like mye på Converge.

«All We Love We Leave Behind» er oppfølgeren til «Axe To Fall» fra 2009. Siden den gang har bandet rukket å runde 20 år sammen, og spilte blant annet på Øya i 2010. Torsdag 6. desember er de igjen på plass i Oslo, og har da med seg Touche Amore, A Storm Of Light og The Secret til Rockefeller. Billetter til dette er i salg nå via Billettservice.

Her vil det garantert komme en håndfull av disse låtene, så da er det bare å sette i gang:

ANNONCE