Nyhet

Se Okkultokratis nye video

Kvartettens andre album kommer på mandag, men i dag slapp bandet videoen til albumets andre singel, tittelkuttet «Snakereigns».

Svartpunkerne i Okkultokrati har i den siste tiden jobbet hardt i studio med Serena-Maneesh-fronmann Emil Nikolaisen bak spakene for å ferdigstille sitt andre album, som har fått tittelen «Snakereigns». Førstkommende mandag kommer albumet i butikkhyllene.

I tiden etter utgivelsen av debutalbumet «No Light For Mass» (2010), lå ikke bandet på latsiden. Senere samme år kom EP-en «Ingen Veit Alt», og i februar i 2011 la bandet ut på turné i Europa sammen med sludgemetallerne i Kylesa. Også i sommer har bandet trukket inn i nightlineren og lagt ut på veiene, da de turnerte sammen med sørstatsmetallbandet Black Tusk på en kontinental rundreise som strakk seg fra Gøteborg i nord til München i sør.

I begynnelsen av forrige måned slapp kvartetten første singel fra det kommende albumet, som fikk navnet «No Ouroboros», som spiller på bandets oppfatning om at det sykliske verdensbildet snart er i ferd med å bli brutt, at alt snart går til grunne – kort og godt: Ingenting kommer til å ordne seg. Eller som bandets vokalist Henning Wisth ordla det:


– Der forrige plate handlet om new age, åndelighet, astralvirkelighet og mystikk, handler den nye om endelig dommedag, å bryte syklusen, bryte med livet, bryte med gjenfødelse. Bare fullstendig og komplett undergang og fortapelse. Både fysisk, emosjonelt og personlig. Slutt på sivilisasjonen, slutt på jorden, slutt på universet. Spreng hele skiten bort, sa bandets vokalist.

Bandet var også med i første pulje av band som ble booket til by:Larm i februar, sammen med blant annet Billie Van og bergenssurfrockerne i Hvitmalt Gjerde.

Sjekk ut videoen til «Snakereigns»:


ANNONCE